Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Dieselservice Emmeloord

Ons bedrijf

Dieselservice Emmeloord BV bestaat al sinds 1979. Wij zijn specialist in motoren revisie, brandstofpomp revisie, en machinale bewerkingen.
Hiervoor beschikken wij over een ruime werkplaats en een uitgebreid machinepark.
Wij zijn werkzaam voor de landbouw, visserij, zeevaart, binnenvaart, industrie, transport, overheid en motorrevisiebedrijven.

Specialist in (scheeps)motoren revisie

Ondanks het feit dat dieselmotoren veel draaiuren mee kunnen, zal de motor op een gegeven moment gereviseerd moeten worden. Dieselservice Emmeloord is de specialist op het gebied van motoren reviseren. De motor wordt volledig gedemonteerd en grondig schoongemaakt, waarna de motor weer opgebouwd wordt met nieuwe of gereviseerde onderdelen. Doorgaans is het reviseren van een motor voordeliger en daarom aantrekkelijker dan de aanschaf van een nieuwe motor.

Met ruim 40 jaar ervaring, is Dieselservice Emmeloord zeer bedreven in het reviseren van motoren.
Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en zeer ervaren personeel. Uw motor is bij ons in goede handen.
Met een door ons gereviseerde motor, kunt u weer een lange tijd vooruit.

Brandstofpomp revisie

Na jaren van trouwe dienst kan het brandstofsysteem van uw dieselmotor defecten vertonen, waardoor u voor een onvermijdelijke keuze komt te staan. Gaat u uw brandstofpomp vervangen en daarmee veel kosten maken, of laat u uw brandstofpomp reviseren, een oplossing die relatief veel voordeliger is?

Wanneer uw kiest voor het reviseren van uw brandstofpomp, bent u bij Dieselservice Emmeloord aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en zijn dan ook gespecialiseerd op het gebied van brandstofpomp revisie. Dankzij onze jarenlange ervaring voeren wij brandstofpomp revisies op deskundige wijze uit.

Krukas slijpen

Omdat de krukas een van de meest belaste draaiende onderdelen van de motor is, zal deze na intensief gebruik veelal sporen van slijtage gaan vertonen. Een oorzaak hiervoor kan zijn dat er krasjes op de gladde rondingen ontstaan of dat de rondingen niet meer binnen de toleranties zijn. Wanneer een lager van de krukas uitloopt, dan is het noodzakelijk om de krukas opnieuw te slijpen.

Dieselservice Emmeloord kan uw krukas slijpen voor u. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij zeer bedreven in werkzaamheden als het slijpen van een krukas. Wij slijpen uw krukas tegen scherpe prijzen en leveren door heel Nederland.

Verstuivers reviseren

Wanneer uw motor rookt in een grijs-blauwe kleur of de motor meer dieselklop heeft dan voorheen, kan het nodig zijn om uw verstuiver te laten reviseren. Dit is doorgaans nodig wanneer een motor ouder is dan twintig jaar.Dieselservice Emmeloord is hierin gespecialiseerd en daarom kunt u voor het reviseren van verstuivers prima bij ons terecht.
Indien u bij ons een verstuiver zou laten reviseren, dan kunt u weer lang vooruit met de verstuivers. Indien u specifieke wensen of vragen heeft, dan is dat ook mogelijk bij Dieselservice Emmeloord. Uiteraard verkopen wij regelmatig verstuivers die we gereviseerd hebben.

Dieselservice Emmeloord heeft een jarenlange ervaring in het reviseren van verstuivers. Wanneer wij uw verstuivers reviseren worden deze grondig gecontroleerd en schoongemaakt. Alle olie en andere aanslag wordt verwijderd en waar nodig wordt uw verstuiver hersteld. Na de opknapbeurt kunt u ervan uitgaan dat uw verstuiver weer voor lange tijd kan functioneren.

Cilinderkop revisie

Om uw motor weer goed te laten lopen kan het nodig zijn om een cilinderkop te laten reviseren. Veel moderne cilinderkoppen hebben last van scheurvorming, deze scheurvorming is vaak niet met het blote oog te zien, maar kan er de oorzaak van zijn dat uw cilinderkop revisie moet ondergaan. Bij het reviseren van een cilinderkop komt veel kijken. Natuurlijk zijn de juiste machines noodzakelijk, maar ook het hebben van jarenlange ervaring is nodig om de revisie van een cilinderkop op de juiste manier uit te voeren.

Dieselservice Emmeloord heeft ruim 40 jaar ervaring in het reviseren van cilinderkoppen. Bij ons bent u voor de revisie van uw cilinderkop dus aan het juiste adres. Wij kunnen niet alleen uw eigen cilinderkop reviseren, ook zijn diverse merken gereviseerde cilinderkoppen in onze webshop uit voorraad leverbaar.

Onderdelen

Wij beschikken over een ruime sortering nieuwe en gebruikte onderdelen van o.a. Mitsubishi, Daf, Cummins, Deutz, Scania en MAN.
Vraag ook naar onze voorraad ruildelen zoals brandstofpompen, cilinderkoppen, nokkenassen, krukassen, dynamo’s, waterpompen, startmotoren en turbo’s.
Deze zijn gereviseerd en gecontroleerd volgens de strengste eisen. Kijk op onze webshop.

Service

We beschikken over gespecialiseerd personeel en een uitstekend wagenpark.
Hiermee kunnen we onderhoud, reparatie en revisie op locatie uitvoeren.

—————————————————————————————————————————————–