Onze naam is per 1-1-2024 veranderd naar Hamofa NL BV.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over ons

Hamofa NL is met ruim 40 jaar ervaring uw specialist in dieselmotoren revisie, brandstofpomp revisie en machinale bewerkingen. Wij reviseren, repareren en onderhouden dieselmotoren in onze werkplaats of op locatie. In onze werkplaats worden complete motoren, maar ook componenten van motoren voor onze klanten klaargemaakt. Dit doen wij voor de maritieme- en industriële sector, non-road en landbouw.

Alles onder één dak

Wij hebben alle kennis en machines in huis om uw motoren en/of componenten snel en vakkundig te kunnen bewerken. Hiervoor beschikken wij over een ruime werkplaats met een uitgebreid machinepark om te slijpen, (lijn)boren, honen, vlakken en dergelijke. Hamofa NL doet alle bewerkingen met dieselmotoren. Het totale plaatje, van onderdelen tot complete motor. Op locatie komen onze monteurs bij u langs om ter plekke onderhoud te verzorgen of voor een revisie. Wij hebben een enthousiast team dat voor u klaar staat.

Onderdelen

Hamofa NL levert zowel nieuwe als gereviseerde en gebruikte motoren van de meest voorkomende merken. Daarnaast hebben wij in ons geavanceerde magazijn veel nieuwe onderdelen van onder andere Mitsubishi, DAF, Cummins, Deutz, Scania, Volvo en MAN. Wij beschikken ook over een zeer ruime sortering van gebruikte- en ruildelen.

Al deze onderdelen zijn te vinden in onze webshop

—————————————————————————————————————————————–