Onze naam is per 1-1-2024 veranderd naar Hamofa NL BV.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Parts

Hamofa NL BV levert zowel nieuwe als gereviseerde en gebruikte motoren van de meest voorkomende merken. We kopen ook regelmatig motoren in voor onze eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn bij het vervangen van uw motor. We hebben diverse shortblok, longblok, compleet gereviseerde of nieuwe motoren op voorraad.

In ons geavanceerde magazijn zijn veel voorkomende nieuwe onderdelen te vinden van onder andere Mitsubishi, DAF, Detroit Diesel, Cummins, Deutz, Scania, Volvo en MAN. Wij beschikken ook over een zeer ruime sortering van gebruikte en ruildelen: van cilinderkoppen, nokken- en krukassen tot dynamo’s, startmotoren en turbo’s. Al onze ruildelen zijn vakkundig gecontroleerd en volledig gereviseerd volgens de strengste eisen.

Om uw systeem soepel te laten draaien beschikken wij bovendien over een uitgebreid assortiment Eurol motorolie en smeermiddelen van de hoogste kwaliteit. Eurol motorolie is goedgekeurd door verschillende (internationale) instanties en voldoet aan alle eisen.

Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in onze webshop.