Onze naam is per 1-1-2024 veranderd naar Hamofa NL BV.

Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Motoren revisie

Hamofa NL BV voert alle revisies aan dieselmotoren uit. Met 40 jaar ervaring zijn wij zeer bedreven in het reviseren van motoren voor heavy duty toepassingen. De werkzaamheden worden verricht door monteurs die kennis hebben van alle motoren van gerenommeerde merken.

Componenten van motoren reviseren wij ook. Denk aan de revisie van cilinderkoppen, water- en oliepompen, startmotoren, dynamo’s en turbo chargers.

Een vaste route

Motoren volgen een vaste route in de werkplaats. Bij binnenkomst worden ze bekeken en daarna gedemonteerd. Hierna worden alle componenten schoongemaakt en ontdaan van vet, olie en vuil. Hiervoor hebben we verschillende machines staan, zoals een was- en ultrasone machine en verschillende straalmachines. Na het reinigen wordt alles gecontroleerd op maatvoering en gebreken. Componenten die bewerkt moeten worden gaan naar de desbetreffende afdeling.

Alle onderdelen worden weer verzameld op de montageafdeling, zodat de monteurs alles weer kunnen monteren. Ook hebben we een proefstand waar we de motoren proefdraaien.

In dit hele proces wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang. Elke motor wordt helemaal naar uw wens afgeleverd. Met een door ons gereviseerde motor, kunt u weer lange tijd vooruit.

Kom langs voor een kopje koffie en meer informatie